Welkom op de site van SEABREEZE, een geschenk voor lichaam en geest.

Op zoek naar een moment voor jezelf?
Ben je het ziek zijn beu?
Last van stress?
Of gewoon even lekker ontspannen?

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Jolanda Zwinkels-Bom. In juni 2012 heb ik de 4 jarige HBO beroepsopleiding reflexzonetherapie aan de Haagse Academie voor Natuurgeneeswijzen met succes afgerond. Ik heb een praktijk aan huis en geef ook behandelingen op locatie aan meervoudige gehandicapte cliënten. Dit doe ik al een aantal jaren, wat ik nog steeds heel bijzonder vind. Vanuit de reflexzonetherapie ben ik me steeds meer gaan verdiepen in allerlei natuurgeneeswijzen welke ik nu ook in mijn behandelingen geheel heb geintegreerd. Het uitgangspunt blijft voor mij de voeten en m.b.v. voetdiagnostiek probeer ik samen met de cliënt meer inzicht te krijgen in zijn/haar klachten. Tijdens de opleiding ben ik zeer geïnspireerd geraakt in de mogelijkheden die reflexzone therapie te bieden heeft.  De therapie helpt mensen om op een natuurlijke manier hun gezondheid te bevorderen en/of te behouden.
 

Mijn doelstelling

Samen met de cliënt werk ik aan het terugvinden van de eigen kracht en zelfgenezend vermogen. Het is belangrijk dat de cliënt bereidt is aan zichzelf te werken, en dat zo op een natuurlijke manier balans tussen lichaam en geest kan worden gevonden.

 

Ik ben lid van De Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT), de beroepsvereniging van gekwalificeerde, zelfstandig werkende reflexzonetherapeuten. Haar licentieleden dienen een opleiding reflexzonetherapie en medische basiskennis op hbo-niveau te hebben afgerond aan de door de VNRT geaccrediteerde opleidingsinstituten. 

 

Licentieleden van de VNRT worden beëdigd en zijn onderworpen aan regels en normen die zijn vastgelegd in een beroepsprofiel en in gedragscodes op het gebied van de informationele privacy, persoonlijke integriteit, hygiëne en praktijkinrichting. De therapeuten zijn verplicht enkele bijscholingsdagen per jaar te volgen. 

Daarnaast onderhouden zij collegiaal contact via intervisie en visitatie.

 

 

Ik ben geregistreerd lid van de VNRT . Ik val onder de klachtenregeling gebaseerd op de Wkkgz, voor verdere informatie verwijs ik u door naar de VNRT.