Chin Flex

 
Chinflex een weldaad voor lichaam en geest.
Chinflex is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassage principes. De chinezen passen voetmassages, met zeer goede resultaten, al bijna 4000 jaar toe.
Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk groot. Ze gebruiken deze massages om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven.
Het grote succes van Chinflex massage ontstaat doordat in een massage twee systemen tot één geheel gecombineerd worden.
 
  1. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels is weerspiegelt in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.
  2. De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieen worden gemasseerd. Meridianen en acupuntuurpunten vormen een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.
De combinatie van deze twee systemen plus het feit dat er een hele prettige, ontspannende en intensieve massage wordt toegepast maakt deze massage tot een weldaad.
Tijdens de chinflex massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich ontspannen.
De chinflex massage kan een gehele behandeling in beslag nemen of samengevoegd worden met andere technieken. Dit is afhankelijk van het behandelplan.